Sci-Fi Filmek

J. Michael Straczynski fejezi be a Terminatort


Legalábbis az eredeti idővonalat, képregényben. A Terminator-sorozat ugyanis beáll a rebootolandó világok közé, az új szériát pedig Alan Taylor fogja dirigálni. Addig is, azért itt van az eredeti széria, amelyik a Christian Bale-féle T4-el fejezte be nagyfilmes pályafutását – bár eljutottunk végre a gépek és az emberiség háborújáig, mozivásznon nem látjuk már a befejezést. A képregény sorozat viszont lehetőséget ad a kifejtésre.

A befejező képregényfüzeteket J. Michael Straczynski fogja írni, aki nem csak a Babylon 5 atyjaként, de képregényes félistenként is számon van tartva. A rajzokat Pete Woods fogja készíteni, a sorozat címe pedig Terminator Salvation: Final Battle  lesz. A címből is sejthető, hogy az egy évesre, 12 részesre tervezett széria a legutóbbi mozifilm nyomán fog továbbhaladni. Mint a reklámszöveg írja, a Gépek Háborújának a végét fogja elmesélni – de nem úgy, ahogy a rajongók várnák. A Skynet és John Connor sorság fogja elmesélni – zárul a homályos közlemény.

A reboot indulása előtt tehát Straczynski-nak adatott a lehetőség, hogy lezárja az eredeti idővonalat – a sorozat első darabja december 4-től lesz elérhető a Dark Horse Comics kínálatában, ami azért nagyon jó, mert digitális képregénykínálatuk világszerte elérhető.


35 hozzászólás on J. Michael Straczynski fejezi be a Terminatort

  1. sheenard

    Én a sorozatot nézném legszívesebben tovább 🙂
    De hát ez nem kívánságlista, ugye?

  2. Dark Energy

    Wow, azért mikor JMS nevét Pókember képregényekkel láttam egy mondatban anno, akkor is néztem nagyot. Hát most is nézek.

  3. Cameron már befejezte az eredeti idővonalat 1991-ben. Sőt, ha mélyen bele akarunk menni, már ’84-ben az első film kezdő képsoraival, amikor a T-800-as megérkezik, az eredeti idővonal megszűnt létezni. Azóta viszont folyamatos az idővonal. 😀

  4. Akkor mi lenne,ha befejeznénk az eredeti idővonalat úgy,hogy a T3 és a T4 minden létező kópiáját eltüzelnénk egy nagy máglyán a hülye rendezőikkel,írókkal és azt mondanánk ez a saga a második résszel befejeződött? Aztán megismételnénk az Alien filmekkel,könyvekkel az attrakciót 😀

Comments are closed.