Játék

Így néz ki harc közben a Dragon Age Inquisition


Mint tudjuk, az új Dragon Age és majd valamikor az új Mass Effect játékok is a Frostbite 3 engine-en fognak futni. A Dragon Age szériára mindenképp rá is fért némi frissítés a motort illetően. Most egy pre-alpha, azaz nagyon korai verziót mutattak be a Dragon Age Inquisitionből – demonak viszont kiváló. Hogy pontosan milyen lesz a játék irányítása, az állatira nem derül ki, de a képsorok alapján sikerült turbózni az akción, ami jó iránynak tűnik.

http://www.youtube.com/watch?v=-aK0z8xeAus


28 hozzászólás on Így néz ki harc közben a Dragon Age Inquisition

  1. AmySoleil

    Miért, miért, miééééééééért egyre konzolosabb a Dragon Age? Ezek a csapások, vágások mind olyanok, mintha a Devil May Cry 3-ból vették volna őket (és lehet, hogy így is van). Ezt utáltam a kettőben is a leginkább.

  2. Hát azért a kettőben ez nem ilyen volt. Ott valami elfuserált japán akció-rpg harcrendszer volt, areaofeffect ütésekkel, de ahogy látom, itt visszatértek az első rész alapjaihoz, csak a csapások folyamatosabbak, mintha kombózna. De egyáltalán nem lehetetlen, hogy alatta a DA1-ből ismert ütésrendszer, vagy ahhoz hasonló megy. Legalábbis ennyiből még ez jön le. Aztán úgyis mindenki felülnézetből fogja tolni. 😀

    Én azt várom, hogy a harcok végre vívásként nézzenek ki a renderelt harcokon kívül is, ne csak egymáson való átcsapkodásnak, de ezt még nemigen oldották meg technikailag, avagy nem publikálták.

Comments are closed.