HungaroCon

HungaroCon 2013 programajánló: Vulkánkitörés


Utalások és összefüggések a két új Star Trek moziban a sorozattól a képregényen át a mozifilmig. Zanzásított előzménytörténet mindenkinek, aki tudni szeretné min kacarászott olyan idegesítően a moziban a mellette ülő geek. Mert jegyezd meg jól, míg a Föld kerek, mindig lesznek Trekkerek! Bemutatja az Avana Egyesület.

Előadó: Kasza Magdolna – Trill

kaszamagdi

 

“A  papír és a ceruza mindig is a kedvenc játékaim közé tartoztak, így gyerekkoromtól fogva tudtam, hogy a grafikával kapcsolatos az én küldetésem” – vall magáról Kasza Magdolna grafikus. Életében a régi szerelem a képregény, főiskolásként rajzolta meg élete első képregényét. Országos rajzversenyeket, tartott képregényes workshopokat magyar és belga alkotók társaságában, Pécsett pedig a Kulturális Főváros alkalmából citylight plakátokon láthatták képregényeit a járókelők. Kiállítása a szegedi Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárában látható.

Blog: trill.sfblogs.net

 

Programterv: http://www.hungarocon.hu

Jegyrendelés:
Port.hu – http://port.hu/jegy/#event-selector/areaId/19/documentId/13565
Uránia: 
http://ticket.urania-nf.hu/index.php?year=2013&month=11&day=17&order=d


30 hozzászólás on HungaroCon 2013 programajánló: Vulkánkitörés

  1. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

  2. The very heart of your writing while sounding agreeable originally, did not work well with me after some time. Somewhere throughout the sentences you managed to make me a believer but only for a while. I however have a problem with your jumps in logic and one might do well to help fill in all those gaps. If you can accomplish that, I would undoubtedly be amazed.

Comments are closed.