Mozi - TV

HR Giger és az Alien-ek a Szemrevalón


Most először lesz látható Magyarországon a Dark Star című dokumentumfilm, amely HR Giger (A nyolcadik utas: a Halál földönkívüli lényeinek megalkotásáért Oscar-díjjal jutalmazott grafikusa-látnoka) különleges világába és házába vezeti el a nézőt.

Szeptember 21-én kezdődik és tíz napon át tart a budapesti Művész moziban a SZEMREVALÓ /SEHENSWERT FILMFESZTIVÁL, amelynek egyik legnagyobb szenzációja lesz a Dark Star.

Az Alien-rajongók (és persze más érdeklődők is) konkrétan szeptember 26-án, kedden 20.30-kor nézhetik meg a filmet. Ki is tulajdonképpen ez a nemzetközileg elismert és vitatott svájci festő, szobrász, építész, formatervező? Milyen ember rejtőzik az általa teremtett ijesztő, zavarba ejtő, esztétikailag mégis meggyőző alakok és lények mögött? HR Giger röviddel a forgatás után meghalt, Belinda Sallin a művész utolsó napjait vette filmre.

Teljes program: www.szemrevalofesztival.hu


21 hozzászólás on HR Giger és az Alien-ek a Szemrevalón

  1. Yours is a prime example of informative writing. I think my students could learn a lot from your writing style and your content. I may share this article with them.

  2. Incredible the following some hair extensions fit nicely to the your natural hair while others do not fit easily,

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük