Tudomány

Hologram munkatársak a London Luton reptérenÚjabb megvalósuló sci-fi mérföldkőhöz érkeztünk – a London Luton, illetve a Manchester repülőtéren tegnap álltak szolgálatba az első hologramok. Holly és Graham a biztonsági ellenőrzésre készítik fel az utasokat, kedvesen, de határozottan magyarázva a teendőket. Ki tudja, mennyit kell még aludnunk, amíg egy holografikus doktor kérdezi meg, hogy milyen természetű az orvosi vészhelyzet?


29 hozzászólás on Hologram munkatársak a London Luton reptéren

  1. xd

    Nekem úgy tűnik Holly-nak van egy kis sárgasága. 😛 Erre van pénz, nemhogy inkább embereket alkalmaznának. Persze kell kutatni az ilyen dolgokat, de nem egyből emberek helyettesítésére kellene alkalmazni őket. Ráadásul ennek nem sok köze van egy igazi hologramhoz. Ahogy elnézem hátulról vetítik ki őket valami sík üveglapra. Szóval nem sok újítást látok a dologban. És ez így szerintem elég béna, pláne amikor mozgatják a kezüket. Majd ha 3d-ben lesznek akkor reklámozzák.

  2. Megerősítem XD hozzászólását. Ez tényleg nem hologram és nem holografikus, nem tudom miért keverik ide ezt a szót a külföldi híradásoknál is.

Comments are closed.