TV

Heroes Reborn – minisorozattal térnek vissza a Hősök


Szombaton az NBC csak úgy lazán bedobott egy teasert és egy közleményt arról, hogy feltámasztják a Heroes – Hősök sorozatot: nem egy komplett új széria jön, hanem egy 13 részes minisorozat, valamikor 2015-ben. Jennifer Stalke, az NBC Entertainment elnöke szerint annak idején a Heroes komoly hatást gyakorolt a televíziózásra, és nagyon izgatottak amiatt, hogy Tim Kring visszatér megcsinálni a folytatást.

A kép azonban szerintünk némileg árnyaltabb: a hatalmas reményekkel és remek nézettséggel induló sorozat az első szezont követően pillanatok alatt elveszítette a varázsát és esett vissza mind nézettségben, mind pedig a rajongók és kritikusok szemében egyaránt. A második szezon gyengélkedését még ráfoghatjuk a 2007-2008-as hollywoodi írósztrájkra, a harmadik évadot azonban ez már nem befolyásolhatta.

Hogy pontosan mely főszereplők térhetnek vissza, azt egyelőre nem tudni. Akárhogyan is, az NBC-nek nagyon össze kell kapnia magát, ugyanis ez alatt a pár év alatt előkerült néhány nagyon erős konkurencia szuperhős témában: említhetnénk az Agents of S.H.I.E.L.D.-et, az Arrow-t, de jövőre már láthatjuk az Arrow spin-offját, a Flasht is, Marvel pedig addigra már előrukkolhat a Netflix-el közös négy új sorozatával is, a WB pedig biztos, hogy mindent bedob, hogy életképes versenyző legyen a Gotham.

Titeket mennyire csigázott fel a Heroes Reborn bejelentés?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xXUjpHHfTLY


8 hozzászólás on Heroes Reborn – minisorozattal térnek vissza a Hősök

  1. Az első évadot néztem, az jó volt, de aztán valahogy a második évad elfelejtődött, és ahogy hallottam, nem igazán tudtak mit kezdeni a karakterekkel. Azért érdekelni érdekel, de mivel félbemaradt a történet, és lelőtték, ezért nem sok kedvem volt már újra belekezdeni.
    Azért a minisorozat ötlet jó hír, de valahogy vissza kéne térni az első évadhoz, amiben volt “monyó”, vagy nem tudom. 🙂

  2. Az első évadot néztem, az jó volt, de aztán valahogy a második évad elfelejtődött, és ahogy hallottam, nem igazán tudtak mit kezdeni a karakterekkel. Azért érdekelni érdekel, de mivel félbemaradt a történet, és lelőtték, ezért nem sok kedvem volt már újra belekezdeni.
    Azért a minisorozat ötlet jó hír, de valahogy vissza kéne térni az első évadhoz, amiben volt “monyó”, vagy nem tudom. 🙂

  3. Annak idején lavinát indított el a hétköznapi szuperhősös sorozatok terén, amelyek aztán több-kevesebb sikerrel futottak. A harmadik szezontól már lassan kifulladt, a negyedik szezon amolyan ne-hagyjunk-sok-nyitott-kérdést zárószezon lett… ahhoz, hogy jó minisorozat legyen belőle, valami egyedibb színvonalat kell összehozni a mostani szuperhős-dömpingben, ami nagy eséllyel komoly megpróbáltatás lesz az íróknak. Meglátjuk…

  4. Annak idején lavinát indított el a hétköznapi szuperhősös sorozatok terén, amelyek aztán több-kevesebb sikerrel futottak. A harmadik szezontól már lassan kifulladt, a negyedik szezon amolyan ne-hagyjunk-sok-nyitott-kérdést zárószezon lett… ahhoz, hogy jó minisorozat legyen belőle, valami egyedibb színvonalat kell összehozni a mostani szuperhős-dömpingben, ami nagy eséllyel komoly megpróbáltatás lesz az íróknak. Meglátjuk…

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük