Sci-Fi Filmek

Harrison Ford szerepelne a Blade Runner 2-ben


Lassan csordogálnak a hírek a Blade Runner második részéről – leginkább annyit tudni róla, hogy egy nagyon komoly franchiset terveznek belőle, illetve hogy a következő mozifilmhez sikerült leszerződtetni Ridley Scottot is. Most az IGN kérdezte meg a mostanság az Ender’s Game – Végjáték filmet promótáló Harrison Fordot, hogy szerepelne-e a folytatásban.

A színész elismerte, hogy találkozott ezügyben a rendezővel – és egyébként nagyon szívesen szerepelne a Blade Runner 2-ben, hogy újból életre kelhessen az első film világa. “Igen, csevegtünk erről… valóban csodálom Ridleyt, mint embert és mint rendezőt is, és nagyon boldog lennék, ha közösen tovább mesélhetnénk ezt a történetet” – nyilatkozta az IGN kérdésére.


16 hozzászólás on Harrison Ford szerepelne a Blade Runner 2-ben

  1. Minden a rendezőn, a forgatókönyvírón fog múlni, na meg az isteni produceren. Ha mondjuk cameo vagy mellékszerep oké, több ne legyen!

  2. Lábrázás jön rám, amikor egy régi legendát készül valaki leporolni. A Batman az egyetlen olyan alkalom, amire azt tudom mondani, hogy jól sikerült, semmi másra. Nem kéne. Jó ez így, ahogy van, nem akarom, hogy elrontsák.

  3. Szabolcs Bence

    Érdekes, mert Harrison Ford nem szerette a Blade runnert, nem jó szívvel emlékezett a forgatásra. Most miért szeretne a 2. részben szerepelni? Inkább Rutger Hauer-t látnám, de hát mindeni megöregedett már

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük