Star Wars

Harrison Ford 1000 dolcsiért válaszolt egy Star Wars kérdésre!


Ha történetesen egy színészt Harrison Fordnak hívnak, akkor egész egyszerűen képtelen anélkül elmenni egy beszélgetős műsorba, hogy fel ne tennének egy Star Wars kérdést. Előbb fogja a NASA kifejleszteni a térhajtóművet, mint hogy egy műsorvezető megállná, hogy rá ne kérdezzen valami aprócska kis infómorzsára a Csillagok Háborújával kapcsolatban. Hibáztathatjuk őket érte?

Conan O’Brien azonban elmerészkedett oda, ahova műsorvezető még soha: egyenes adásban próbálta megvesztegetni a színészt. Kerek 1000 dollárt, átszámolva kb. 225.000 Ft-ot kínált a kamerák kereszttüzében a kérdés hallatán elsőre ásítozó Fordnak.

Adok 1000 dollárt, ha mondasz valamit az új Star Wars filmről – kínálta fel az összeget Fordnak.

Aki eltette a zsét. És válaszolt.– Réges-rég, egy messzi-messzi helyen… elfelejtettem a többit – kezdte Ford, akit ki is javítanak, hogy az “messzi-messzi galaxis”.

– De réges-rég történt? – kérdezett vissza Ford, akit megnyugtatnak, hogy igen. És hogy az új filmmel mi a helyzet?

– Úgy hallottam… hogy azon gondolkodnak, csinálnak egy újat.

Hát, ez volt Harrison Ford ezerdolláros válasza, ma is sok újdonságot megtudtunk a készülő új trilógiáról. Reméljük, velünk örültök a válasznak, de főleg annak, hogy nekünk ez nem került egy fillérünkbe se. 🙂


3 hozzászólás on Harrison Ford 1000 dolcsiért válaszolt egy Star Wars kérdésre!

  1. Komolyan mondom, egyre inkább rühelem a pasit! Azt megértem, ha gondjai vannak azzal, hogy mindenki a STAR WARS filmekkel nyaggatja. Azt is ha idővel megutálta őket. De ez a cirkusz, ez a megjátszott undor, már sok! Már visszatetsző, és nem jópofa! Ha ennyire rühelli, miért vállalt benne szerepet? Vader nagyúr! Ezt a fickót ingyen is levadászom, csak úgy hobbiból! Fagyasztva, vagy elevenen, nekem mindegy!

  2. Marketinges aggyal csak csodálattal tudok adózni annak, hogy 1000 dollárért mekkora reklámot csapott magának a Conan O’Brien show. 🙂 Enélkül csak egy újabb műsor lett volna, ahol Harrison Ford fellépett, de így mindenki ezt a videót osztja. 😀

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük