Star Trek

Geek házimozik


Sok apróság van, amire egy igazi sci-fi geek kényes, de ezek sorából egészen biztosan kiemelkednek a házimozikkal kapcsolatos elvárások. Legyen ekkora a lapostévé (ha egyáltalán tévé, és nem pedig egy hiperszuper projector, minőségi vászonnal), olyan márkájú a hangrendszer, stb. Nagyon kevés rajongó van annyira szerencsés, hogy akkora házban lakik, amibe belefér egy komplett moziszoba is: és még kevesebb van, akik megengedhetik maguknak, hogy úgy rendezzék be, ahogy azt ők szívből szeretnék.

Az alábbi képeken három ilyen házimozit is láthatunk, három különböző rajongó három megvalósult álmát. Az egyik A karib tenger kalózai kalózhajóját idézi fel, a másik a Csillagok Háborúja sorozatnak szentelte a berendezést. A harmadik pedig a Star Trek csillaghajóinak parancsnoki hídjait eleveníti fel. Ami közös mindegyikben: a legkényelmesebb ülések, a legjobb kivetítő és hangrendszer, amit jelenleg a piacon kapni lehet.

Kattints a képekre a teljes méretért!

Ti melyik házimozit valósítanátok meg otthon? Vagy saját elképzelésetek lenne?

 


163 hozzászólás on Geek házimozik

  1. Ezek a szobák inkább látványosak mintsem praktikusak a tökéletes audió-vizuális élményhez. Világos falak nem éppen hasznosak ilyen szempontból. Bizonyos feelinget persze garantálnak, de inkább egy valóban jól megtervezett és megépített dedikált moziszobában nézném a Csillagok háborúját illetve az Űrszekereket. 😉

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük