Sci-Fi Filmek

What The Frak? Battlestar Galactica reboot film jön


Universal elhatározta magát, hogy márpedig készít egy Battlestar Galactica mozifilmet – aminek semmi köze nem lesz sem az eredeti, klasszikus szériához, sem a nagy sikert aratott modern verzióhoz. Jön a BSG-reboot!

2009-ben is már rebesgették, hogy lesz egy BSG-mozifilm, akkoriban azonban úgy tervezték, hogy Bryan Singer rendezésében készülne egy folytatás az eredeti sorozathoz. Valami hasonlóért amúgy éveken keresztül lobbizott Richard Hatch, aki az első sorozatban még Apollot, a másodikban pedig Tom Zareket alakította – egy hangulatos előzetes elkészítéséért például hitelt vett fel a házára is, annyira szerette volna folytatni a dolgot.

A mostani hírek szerint azonban végül komplett rebootot kapunk, a film producere pedig Glen A. Larson lesz, aki az eredeti szériának is a producere volt, és a cylonok / K.I.T.T. alapján feltételezhetjük, hogy van valami fétise az ide-oda járkáló piros fényekkel kapcsolatban.

Forgatókönyvírónak Jack Paglent kérték fel, aki a mozikba most érkező Transcendence-t is jegyzi, és úgy tűnik, hogy a Prometheus folytatását is ő írhatja. Hogy mennyire képes jó történetet írni, azt majd jövő héttől láthatjuk meg: a Transcendence az első filmje ugyanis, ami mozikba kerül, de úgy tűnik, hogy a stúdiókat legalábbis sikerült meggyőznie a munkájával.

 


10 hozzászólás on What The Frak? Battlestar Galactica reboot film jön

  1. Nem tudom szükség van e rá : Vegyes érzéseim vannak, akár csak a csillagkapu reboot-al kapcsolatban… “Nincs semmi köze a sorozathoz” Nem tudom hogyan lehetne ezt értelmesen kivitelezni egyik sorozat esetében sem, de remélem meglepnek! 🙂

  2. Ööö…hát…hm…Nem tudom mit szóljak. A sorozat eszméletlen magas lécre tette a lécet. 100%, hogy nem fogják tudni elérni azt. Másfelől viszont örülni kell minden űrhajós mozinak, mert abból kevés van. De akkor már saját kútfőből is kitalálhattak volna valamit.

  3. remélem, jobb lesz mint az összes eddigi. mert az összes eddigi battlestar galaktika csak arra volt jó, h átnyomjam a tévét valami másra. szóval remélem, tényleg valami más lesz! 🙂

  4. Évekkel ezelőtt R. Emmerich megszerezte a megfilmesítési jogát az Alapítványnak, és azóta sincs semmi hír róla. Az egyik kedvenc könyvem, de nem egy akció sci-fi, és nagy rá az esély, hogy elrontanák.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük