Star Wars

Erről szólna a 2016-os Star Wars film?


Slashfilm dobta be a legújabb pletykát a 2016-os Star Wars mozifilmmel kapcsolatban – ha igazuk van, akkor az első spin-off film nem biztos, hogy egy olyan népszerű karakter körül forogna, mint Boba Fett vagy Han Solo

A magazin több forrása is megerősítette, hogy van valamiféle alapja annak az értesülésnek, hogy a film nem másról szólna, mint az első Halálcsillag terveinek elrablásáról: azaz, az Egy új reményt közvetlenül megelőző időszakban játszódna a cselekmény. Viszont nem is a Felkelők Szövetsége tagjai lennének a főszereplők, hanem egy csapat fejvadászt bérelnének fel a feladatra. A Slashfilm szerint hangulatában A hét szamuráj, Suicide Squad és az Ocean’s Eleven kereszteződése lenne – a Csillagok Háborúja világában.

Bár nincs kizárva, hogy Boba Fett is feltűnhet ebben a filmben, egyelőre nincs arról szól, hogy ez lenne a sokat pletykált Fett-film. Mindenesetre ha igazak a hírek, akkor lényegében azt a történetet kapnánk meg, ami mozgásba lendíti az eredeti Star Wars trilógia cselekményét: ami miatt feltűnik egy koréliai korvett a Tatooine mellett, hogy aztán egy droidpáros kikössön Luke Skywalkernél… Ennél jobb kapcsolódás nem is kellene a legelső filmhez, az pedig a korábbi hírekből is kiviláglott, hogy a Disney szeretne olyan filmeket, amik a klasszikus trilógia időszakában játszódnak.

Ti örülnétek egy ilyen sztorinak?


1 hozzászólás on Erről szólna a 2016-os Star Wars film?

  1. Han Solo

    Csak akkor örülnék egy ilyen történetnek, ha az apokrif star wars publikációkat dolgoznák fel, visszaemelve őket a kánonba. A Halálcsillag terveinek elrablásában például benne volt a keze a Vörös Kéz alakulatnak Bria Tharennel az élen, a toprawai akció során, meg még egy csomóan részt vettek az Operation Skyhook-ban, aminek csak a vége az, hogy a Tantive IV. meglép az adatokkal.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük