Sci-Fi Filmek

Elysium – új sci-fi film a District 9 rendezőjétől és főszereplőjével


Talán nem túlzás azt állítani, hogy a District 9 az elmúlt 10-20 év egyik legfelfrissítőbb sci-fi moziélménye volt: Neil Blomkamp a totális ismeretlenségből robbant be a köztudatba, és világszerte 211 millió dollárt kaszált. A sikerhez hozzájárult egy szintén tökismeretlen színész is, Sharlto Copley, akit azóta mondjuk láthattunk az A-Team moziváltozatban is, mint a flepnis Murdock (és annak is zseniális volt), és a Men in Black III-ban is láthatjuk majd… megérdemelten ível felfelé a karrierje.

Akik hozzánk hasonlóan imádták a District 9-t, azok szó nélkül be fognak ülni az Elysium című sci-fire, pedig azon túl, hogy egyszer be fogják ezt mutatni, semmit nem lehet még tudni róla. Csak annyit, hogy Neil Blomkamp rendezi, Sharlto Copley lesz a főszereplő, egy idegen bolygón fog játszódni, a nagyon távoli jövőben. Egyetlen aggodalmunk van csupán – míg a D9 egy totál független film volt, addig az Elysium hollywoodi rendszerben fog forogni, de remélhetőleg Blomkamp elég nagy név lett ahhoz, hogy ne lehessen csak úgy kiherélni az elképzeléseit.

Nagy valószínűséggel az alábbi, néhány hete feltöltött Neil Blomkamp trailernek nincs köze az Elysium mozihoz – mindenesetre ez is izgalmas projectnek tűnik. Ha elég erős gyomrod van hozzá, akkor katt a lejátszásra!


31 hozzászólás on Elysium – új sci-fi film a District 9 rendezőjétől és főszereplőjével

  1. I do agree with all the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

Comments are closed.