Sci-Fi Filmek

Előkészületben a Tron 3


 

 

Bár meglehetősen vegyes kritikákat kapott a Tron Legacy (nekünk kimondottan tetszett), és anyagilag sem volt kiugró siker (172 milió dolláros forgatási költség, plusz kb. 100 millió dolláros marketing kampány áll szemben 400 milliós globális bevétellel), a Disney nem adja fel  a franchiset, és szeretne egy újabb Tron filmet.

Folynak a Tron 3 előkészületi munkái, a Disney eltökéltnek tűnik abban, hogy sikeres sorozatot farag ebből a világból. Ennek érdekében viszont új forgatókönyvírót bíztak meg a történettel, Jesse Wigutuwot, aki az eddigi írót, David DiGilliot váltja. Ugyanakkor a rendezői székben nem történik változás, továbbra is Joseph Kosinski dirigálhatja a filmet, és továbbra is Justin Springer a producer, aki a Legacynak is a producere volt. Az események felpörgetése állítólag kapcsolódik ahhoz a tényhez, hogy a nyáron új elnök vette át a Disney Studios irányítását, Alan Horn személyében. A stúdió erősen bízik abban, hogy a Tron 3 végre az az áttörő siker lesz, amit már a második epizódtól is elvártak.

Korábban már voltak pletykák a Tron 3-al kapcsolatban, melyek szerint a film főgonosza a Cillian Murphy által megformált ifjabb Dillinger lenne (az első Tron film antipatikus cégvezérének fia), valamint továbbra is komoly szerep jutna a valóságba kijutott Quorrának, akit továbbra is Olivia Wilde játszana. Az nem világos, hogy Wigutuw vajon teljesen új sztorit fog-e írni, vagy a már meglévő scriptet fogja átdolgozni.


37 hozzászólás on Előkészületben a Tron 3

  1. Tájfájter

    Ez az a fajta film, aminek megbocsátom, hogyha a történet nem 100%-os, esetleg bugyuta (számítógépben emberek, meg programok beszélgetnek, mivan?) hanem, egy olyan fajta eye-candy, ami kikapcsolja az agyat, látványos járművek, ruhák, díszletek, harci jelenetek, stb 🙂

    Ha tudnák hozni az első Tron sztoriját (Dillinger versus Flint), kicsit javítva a forgatókönyvön, látványosan megcsinálva, mint a Tron Legacy volt, és ne adj isten megint egy olyan ütős zenével, mint a Daft Punk, akkor én elégedett lennék. 🙂

  2. A Legacy nekem is tetszett. Sőt a zenéjét is előszeretettel hallgatom pedig nem egészen az én műfajom. Ha hozza a szintet akkor ezt is moziban fogom megnézni.

  3. A Legacy nekem is tetszett. Sőt a zenéjét is előszeretettel hallgatom pedig nem egészen az én műfajom. Ha hozza a szintet akkor ezt is moziban fogom megnézni.

  4. A Tron Legacy sztorija nekem nem tetszett, de a látványvilága az hihetetlen. A zene is jó volt, olyan volt az egész, mint egy hosszú videóklip.

  5. Remek film volt a Tron Legacy, könnyed, látványos, dögös zene és Olivia Wilde. Naná, hogy kell a folytatás!

Comments are closed.