Játék

Dust 514 – EVE Online spin-off PS3-ra


A Sony sem maradt adós sci-fis szempontból is érdekes bejelentéssel az E3 játékkiállításon. Az EVE Online-t, az eddigi legsikeresebb űrhajós sci-fi online játékot fejlesztő CCP-vel közösen egy shootert adnak ki. De a tervben van egy csavar.

Míg az EVE Online jellegéből fakadóan is PC-s játék: egy óriási nagy univerzumban játékosok tízezrei irányítják űrhajóikat, járnak naprendszerről naprendszerre, és persze hatalmas nagy űrcsatákat vívnak meg, ahogy azt kell. A Dust 514 egy PS3-ra írt first person shooter lesz – ám a készítők ígérete szerint a két különböző, ráadásul külön platformon működő játék hatással lesz egymásra. Az EVE és a Dust ugyanabban az univerzumban játszódik majd, ígérik, és ami az egyikben történik, az hatással lesz a másikra is. 2012 tavaszára várható a játék Playstation Networkre, addig pedig egy gyönyörű előzetes.


28 hozzászólás on Dust 514 – EVE Online spin-off PS3-ra

  1. régóta próbálnak erősíteni a storyline részen és a világ “alakulásán”, mostanában volt olyan expansion, amiben elég erős változás volt ilyen téren, és ez a játék pedig folyamatos ráhatással lesz. elvileg 🙂

Comments are closed.