Képregényfilmek

David S. Goyer a Superman folytatásról és a Justice League filmről


man-of-steelKész tényként kezeli a sajtó, hogy David S. Goyer fogja jegyezni a Man of Steel folytatását és a Justice League filmet – ami azért nem különösebben megnyugtató, tekintve, hogy az egyébként szépen megrendezett és jól kitalált látványvilágú filmből éppen csak egy épkézláb történet hiányzott. A Hey U Guys leült a forgatókönyvíróval, és megpróbált információkat kicsikarni a DC univerzum jövőjével kapcsolatban.

Bruce Wayne egyértelműen létezik Zack Snyder univerzumában (erről tanúskodik egy felvillanó Wayne Enterprises felirat is az egyik akciójelenetben), de ő nem ugyanaz, mint a Nolan-féle trilógia Batmanje. Hogy lesz-e a Man of Steel-nek folytatása, és később feltűnnek-e más szuperhősök is, az egyértelműen a film fogadtatásától függ – ez alatt a bevételeket kell érteni. A Warner mindenesetre reménykedik abban, hogy az új film egy DC-sorozat nyitánya lehet.

A Warner látta, hogy Christopher Nolan képes volt megújítani a Batmant, és az első, 1 milliárd dollár bevételt hozó képregényfilmjét tudta összehozni – és abban reménykedik, hogy a Superman követni fogja a példáját, mondta el a forgatókönyvíró. És ha ez sikerül, akkor jöhet Wonder Woman, a Flash és egy csomó más karakter is, tette hozzá.

Hogy Lex Luthor létezik-e a Man of Steel világában, az is még egy nyitott kérdés: ha igen, akkor hasonlóan hitelesen akarják megalapozni őt, mint Lois Lane karakterét – szólt Goyer.


34 hozzászólás on David S. Goyer a Superman folytatásról és a Justice League filmről

  1. sheenard

    Lois Lane minden volt, csak nem hiteles. Ennyire nem haladhatnak a könnyebb úton 🙁

  2. hitelesnek tűnő angol nyelvű oldalakat böngészve az olvasható, hogy már el is kezdték készíteni a folytatást, a sikeresség mérése pedig az IMDB-n mérhető pontszám alapján már elérte a Bosszúállók szintjét. Nem láttam a filmet, tehát semmi saját tapasztalat, még, csak olvasom a hírmorzsákat 🙂

  3. Nem fogom várni ezt a folytatást, és ha ilyen szintet ütnek meg, a ligát is inkább meghagyom BR-re, de a balcsiról hazajövet egy üveg bor és pár korsó sör után nem volt azért olyan rossz film.

  4. Jó volt a film, de sosem találnak megfelelő erre való színészt, eme szerepet az élet és filmipar is Christopher Reeve-nek szentelte, még a halála után is, ami utánozhatatlan karakter volt.

  5. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any points for novice blog writers? I’d certainly appreciate it.

  6. I must show my affection for your kind-heartedness giving support to folks that require help on your question. Your real dedication to getting the solution all over ended up being really practical and has in most cases empowered others much like me to attain their goals. This useful publication indicates much a person like me and still more to my office colleagues. Thank you; from everyone of us.

Comments are closed.