Képregényfilmek

David S. Goyer a Superman folytatásról és a Justice League filmről


man-of-steelKész tényként kezeli a sajtó, hogy David S. Goyer fogja jegyezni a Man of Steel folytatását és a Justice League filmet – ami azért nem különösebben megnyugtató, tekintve, hogy az egyébként szépen megrendezett és jól kitalált látványvilágú filmből éppen csak egy épkézláb történet hiányzott. A Hey U Guys leült a forgatókönyvíróval, és megpróbált információkat kicsikarni a DC univerzum jövőjével kapcsolatban.

Bruce Wayne egyértelműen létezik Zack Snyder univerzumában (erről tanúskodik egy felvillanó Wayne Enterprises felirat is az egyik akciójelenetben), de ő nem ugyanaz, mint a Nolan-féle trilógia Batmanje. Hogy lesz-e a Man of Steel-nek folytatása, és később feltűnnek-e más szuperhősök is, az egyértelműen a film fogadtatásától függ – ez alatt a bevételeket kell érteni. A Warner mindenesetre reménykedik abban, hogy az új film egy DC-sorozat nyitánya lehet.

A Warner látta, hogy Christopher Nolan képes volt megújítani a Batmant, és az első, 1 milliárd dollár bevételt hozó képregényfilmjét tudta összehozni – és abban reménykedik, hogy a Superman követni fogja a példáját, mondta el a forgatókönyvíró. És ha ez sikerül, akkor jöhet Wonder Woman, a Flash és egy csomó más karakter is, tette hozzá.

Hogy Lex Luthor létezik-e a Man of Steel világában, az is még egy nyitott kérdés: ha igen, akkor hasonlóan hitelesen akarják megalapozni őt, mint Lois Lane karakterét – szólt Goyer.


6 hozzászólás on David S. Goyer a Superman folytatásról és a Justice League filmről

  1. sheenard

    Lois Lane minden volt, csak nem hiteles. Ennyire nem haladhatnak a könnyebb úton 🙁

  2. hitelesnek tűnő angol nyelvű oldalakat böngészve az olvasható, hogy már el is kezdték készíteni a folytatást, a sikeresség mérése pedig az IMDB-n mérhető pontszám alapján már elérte a Bosszúállók szintjét. Nem láttam a filmet, tehát semmi saját tapasztalat, még, csak olvasom a hírmorzsákat 🙂

  3. Nem fogom várni ezt a folytatást, és ha ilyen szintet ütnek meg, a ligát is inkább meghagyom BR-re, de a balcsiról hazajövet egy üveg bor és pár korsó sör után nem volt azért olyan rossz film.

  4. Jó volt a film, de sosem találnak megfelelő erre való színészt, eme szerepet az élet és filmipar is Christopher Reeve-nek szentelte, még a halála után is, ami utánozhatatlan karakter volt.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük