Játék

Crysis 3 trailer


Megérkezett az EA által 2013-ra datált Crysis című FPS harmadik részének a trailere. A folytatásban ismét Alcatrazt, a második rész néma főhősét fogjuk alakítani (Nomád és Pszichó meghaltam a két epizód között), aki ekkor már valószínűleg teljesen egyesült Prófétával. Az ellenség továbbra is a Földet meghódítani szándékozó cephek. A helyszín pedig a romos New York, amit visszahódított a természet. Vagyis úgy tűnik, a Cryteknél úgy döntöttek, kombinálják az első és a második rész helyszíneit.

Ismerve a Crysist, a Crysis Warheadet és a Crysis 2-t, kijelenthetjük, agyonbonyolított sztorira ezúttal sem, de pörgős akciókra, és szemkápráztató látványra ezúttal is számíthatunk. Ezt a trailer csak megerősíteni tudja.


32 hozzászólás on Crysis 3 trailer

  1. Hát ez nem volt túl meggyőző. Bár ennek talán ahhoz van köze, hogy többnyire az előző részből átcibált dolgokat mutatták be újra és így eléggé Crysis 2 kiegészítő szaga van.
    Na mindegy, van még idejük hegeszteni.

  2. Talán inkább ahhoz van köze, hogy a játék megjelenéséig még több, mint egy év van és ez csak egy afféle teaser. De lehet, hogy tévedek, elvégre ugye a játékokat a fákról szüretelik készen, a trailereket meg külön erjesztik belőlük…

  3. A “Na mindegy, van még idejük hegeszteni” alatt azt értettem, hogy “jövő tavasszal fog megjelenni a játék, szóval addigra valószínű, hogy kerül újdonság bele”.

  4. sgtGiggsy

    Az előző három (kettő és fél) játék mind szép volt, de ami engem illet, semmi több. Az alaptörténet nem lett volna rossz, de a kidolgozásba csúnya hibák csúsztak. A karakterek a legjobb szándékkal sem voltak kidolgozottnak mondhatók, a cselekmény abszolút esetleges és igazából érdektelen. Az akció nem lett volna rossz, épp csak én nem vagyok híve az egyedül a világ ellen féle Rambo stílusnak amit képviselt. Ettől függetlenül valamilyen szinten érdekel az új rész is, de nem élvez prioritást.

Comments are closed.