Játék

Crysis 3 játékmenet videó nyilakkal, kézi ágyúkkal és eszeveszett akciókkal


Húsz perces Játékmenet videó érkezett a Crysis 3-ból, amelyben Alkatraznak egy eldzsungelesedett városrészen kell átvágnia, majd egy gátat felrobbantania, így elvágva a Cell energiaellátást, na de előtte szegény katonákon demonstrálva a sunnyogós és a durrbele Rambo játékstílust.

A videóból kiderül, hogy akkora ugrás ugyan nincs e és a második rész között, mint amekkora az első kettőnél volt, de ez valószínűleg nem lesz gond, hiszen a Crysis kettőnek kimondottan jó játékrendszere volt, és ha csak telepakolják játékmenetet színesítő dolgokkal, máris nem lehet okunk panaszra.

Ilyen színesítő például az íj, amit a lopakodós részletekben a játékos elég sokat használ, és az alapján kimondottan effektív, többfunkciós fegyvernek tűnik, a teljes hangtalanságának, illetve az eltérő típusú nyilaknak hála. Nyilakból négy volt a videóban: egy elektromos, ami sokkolja az embereket (és robotokat), vízbe lőve pedig minden nedves lábú kap a jóságból, továbbá volt egy sűrített levegős területre ható, egy termites (szintén területre hat) és egy „hagyományos”.

Az íj mellett két új fegyvert mutattak még be. Az egyik egy Typhoon nevű gépfegyver, amely képes pár másodperc alatt kiüríteni a 720 töltényes tárját. Persze elég pontatlan a kicsike, de ilyen tűzgyorsaság mellett a célzás úgyis csak opcionális :D.

A másik pedig egy idegen kézi ágyú, amellyel elég komoly területre ható csapásokat tudunk bevinni ellenségeinknek.

E videó alapján azt kell mondjam, hogy a nanoruha képességei, és a lehetőségekben gazdag, nagyméretű arénáknak hála ismételten rendhagyó akciójátékot fogunk majd kapni 2013 második negyedévében.

Kinek milyen véleménnyel van eddig a játékról?

http://www.youtube.com/watch?v=_2LX8bEmhDc


29 hozzászólás on Crysis 3 játékmenet videó nyilakkal, kézi ágyúkkal és eszeveszett akciókkal

  1. shaddam

    Tömény reakció: Ásít
    Ratatatata megy a csőben, semmit se látsz a csodaeffektektől. Remélem ezúttal is kiemelkedő lesz a talajvíz renderelés.
    Sztori, játékmenet meg olyan semmilyen

  2. énvagyokaz

    Teljesen igazatok van , ebből a lövölde-bemutatóból bőven elég lett volna 3-4 perc is ahhoz, hogy lássam, ismét egy jó menet lesz a Crysis 3. Ezt nem nézni kell, hanem játszani. Ott meg tudsz állni, körül tudsz nézni. Ez csak egy tömörítés és tényleg túl töménynek tűnik. De nem véletlen, hogy ma már évente csak 3-4 igazán színvonalas videójáték jelenik meg, ezek egyike a Crysis. Meg kell becsülni ezeket, mert lassan kihalnak ezek is. Aztán megint jöhetnek a “Super Mario-k”:)

Comments are closed.