SF hírek

33 hozzászólás on Box office adatok: az Avatarnak nem tett jót az ítéletidő

  1. kwindu

    A rossz ídő?? Nem lehet,hogy a történettl van baj? Mert bár a film látványa elképeszető a sztori nem és akkot finom voltam sajnos:-(

  2. Szerintem nincs gond a bevétellel (még ha az időjárás miatt esetleg kevesebb is lett, mert aki akarja, úgyis meg fogja nézni két ünnap között). Ha azt nézzük, hogy az emberek többsége valószínűleg 3D-ben szeretné látni, lehetőleg IMAX-ben, akkor lehet belőle egy nagyon lassú kifutású film, mint hajdanán a Titanic volt, és mivel a nem scifis emberek szerintem befogadóbbak rá, terjedni fog a híre. Azon lepődtem meg nagyon, amikor a csak romantikus vígjátékokat néző nőismerősöm kérdezgetni kezdett a filmről, mert a barátnője már látta, és el volt ájulva tőle, hogy az utóbbi 10 év legjobb filmje.

  3. Igen, ebben a “szegmensben” jól fog futni. Azt mondom a szerelmi szál rendben is van, nem különösképpen geil, de elég hangsúlyos ahhoz, hogy egy “romantikus lélek” fogékony legyen rá…:)

  4. kwindu

    A látvány valóban elképesztő (ezért nézem meg meg egyzser 3d-be):-) a történettel csak az a bajom hogy borzasztóan kiszámitható. Nem akarom kritizálni nagyon de a látvány mellé kicsit lehetett volna jobban kidolgozott a sztori. Szóval nem rossz film csak többet vártam.

Comments are closed.