Star Trek

6 hozzászólás on Bob Orci és Alex Kurtzman TrekMovie rajongói kérdésekre válaszolt – 2. rész

 1. “A kölyök az úton eredetileg Kirk bátyja, George Jr. és mivel nem nevesítették, még most is lehet ő”
  Nem? Hát akkor az a Jonny kiáltás mi volt? 🙂

  “Az új Csillagidő az évszámon (pl. 2233) alapul, a hónapok és a napok pedig 1-től 365-ig tartó számot kapnak, az alapján, hogy az év hányadik napjára esnek”
  Végre lett értelme a csillagidő rendszerének. Ez, meg az ablak az Enterprise-ra szerintem baromi jó ötlet volt a készítőktől.

 2. sayed

  Én totál összezavarodtam helyenként fordítás közben. Nekem is úgy rémlett, hogy kiabált ott Jim valami nevet. 🙂

  A csillagidőt viszont nem tudom minek kellett szétszedni és újat kreálni. De már legalább értjük hogy kell nézni.

 3. sayed

  hát, mondjuk ez védhető azzal, hogy a countdown azután jött ki, hogy leforgatták a filmet. Innentől kezdve aztán tényleg értelmetlen annak boncolgatása, hogy mi miért nem úgy van, mint ahogy a másikban. Mondjuk azt továbbra is fel lehet róni, hogy erre igazán odafigyelhettek volna.

 4. I needed to write you that little bit of observation so as to thank you yet again for the fantastic secrets you have shown on this website. It is simply unbelievably open-handed of people like you to make openly what some people could have made available for an e-book in order to make some money on their own, even more so since you could possibly have done it in case you decided. Those basics in addition worked to be a fantastic way to fully grasp that the rest have the identical fervor just as my personal own to see way more with regard to this condition. I’m certain there are numerous more pleasurable instances in the future for individuals that browse through your website.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük