TV

Blade Runner – Szárnyas fejvadász tv sorozat és új filmek?


Az Alcon Entertainment, a Warner Bros. egyik leányvállalata sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy a végső tárgyalásokat folytatják a Blade Runner jogainak megszerzéséért. Pontosabban, hogy akár előzményeket, akár folytatásokat készítsenek Ridley Scott 1982-es klasszikusához. Mitöbb, nem csak filmes, hanem tévés és kapcsolódó jogokról is szó van.

Ez cégünk egy komoly beruházása, a film pedig mindkettőnk személyes kedvence – írják Broderick Johnson és Andew Kosove, az Alcon alapítói, és azt is megjegyzik, hogy érzik a felelősség súlyát. Hosszútávú elképzeléseket emlegetnek, valamint “több platformos koncepiót” is – nem akarják magukat egyetlen médiumra korlátozni. A sajtóközlemény alapján egy komoly Blade Runner-franchise építésébe akarnak belevágni.

A jogok egyetlen területre nem terjednek ki – nem készíthetnek semmiféle remake-et, feldolgozást, alternatív változatot az eredeti Blade Runner filmből.


2 hozzászólás on Blade Runner – Szárnyas fejvadász tv sorozat és új filmek?

  1. “A jogok egyetlen területre nem terjednek ki – nem készíthetnek semmiféle remake-et, feldolgozást, alternatív változatot az eredeti Blade Runner filmből.”
    Ezt nem lehetne törvényileg kiterjeszteni minden filmre? 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük