Star Wars

Az utolsó Jedik rendezője egy új Star Wars trilógián dolgozik


Jelenleg három Star Wars filmre várunk: a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik decemberben kerül a mozikba, azután jön a Solo: Egy Star Wars történet, amit Ron Howard szinte teljesen újraforgatott. A sort végül J. J. Abrams zárja a 9. résszel, aminek egyelőre nincs címe. Vagy mégsem?

Nos, nem, a Star Wars hivatalos oldalán pár perce jelentette be a Lucasfilm, hogy Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson egy újabb trilógia előkészítésén dolgozik, mi több, ő fogja írni és rendezni a bevezető epizódot. Producerként beszállt mellé Ram Bergman, aki régóta együtt dolgozik Johnsonnal, egyebek mellett a Star Wars VIII-at is közösen vitték. Emellett még kiderült, hogy az új trilógia a franchise eddig felvedezettlen területeire visz, és elkülönül a számozott Skywalkerek Sagatól, ami azért nem meglepő, hiszen már a jelenlegi epizódokban is csak mellékszereplő Luke és Leia.

Kathleen Kennedy, elmondta, hogy főleg Az utolsó Jedik miatt bízták Johnsonra a negyedik trilógia kidolgozásának feladatát, szerinte pont erre a fajta kreativitásra van szükségük, és nagyszerű dolgokat fog kitalálni az új filmekhez. Amiben lehet valami, hiszen a december 15-én mozikba kerülő Az utolsó Jedik az egyetlen olyan új Star Wars film, ami körül nem voltak kisebb-nagyobb gondok. Nem történtek balesetek, nem cserélték le a rendezőt, s bár Carrie Fisher a forgatás közben hunyt el, szerencse volt a szerencsétlenségben hogy vele már minden jelenetet rögzítettek.


2 hozzászólás on Az utolsó Jedik rendezője egy új Star Wars trilógián dolgozik

  1. I was very happy to seek out this internet-site.I wanted to thanks in your time for this excellent learn!! I positively having fun with each little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. I am usually to running a blog and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and preserve checking for brand spanking new information.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük