Mozi

Avengers 2: Elizabeth Olsen lesz Scarlet Witch


Augusztus végén röppentek fel az első hírek arról, hogy Elizabeth Olsen kaphatja meg Scarlet Witch szerepétThe Avengers: Age of Ultron filmben. Most Samuel L. Jackson erősítette meg a híreket.

Lehet, hogy csak véletlen elszólás volt Jackson részéről a dolog, Elizabeth Olsen az elmúlt hónapot ugyanis azzal töltötte, hogy a lehető legsemmitmondóbb módokon próbáljon meg kitérni a pletykát firtató kérdések elől. Jackson azonban a The Wall Street Journalnak adott interjújában megerősítette a pletykát.

“Nem hiszem, hogy jövő márciusnál előbb elkezdenénk a forgatást” – nyilatkozta Jackson. – “Annyit tudok, hogy Londonban fogunk forgatni, hogy James Spader játssza Ultront és ő lesz a rosszfiú, illetve hogy velünk van Elizabeth Olsen, [aki Scarlet Witchet fogja  játsszani], de nem tudom pontosan ő mit fog csinálni, belsős vagy külsős. Nem olvastam még a forgatókönyvet.”

 


4 hozzászólás on Avengers 2: Elizabeth Olsen lesz Scarlet Witch

  1. Ha Ultron jön, akkor a Skarlát Boszorkánynak is a filmben a helye 🙂
    És kiváncsi leszek, mit alkot a kis Olsen hugica (mondjuk a nővéreknél rosszabb nem lehet)

  2. Scarlet witch nem X-men karakter? Tudom h ugyan az a marvel univerzum de eddig (mozivasznon) eléggé elhataroltak egymástól az avengers és az X-men karaktereket/storykat

  3. Habár Scarlet Witch és testvére Quicksilver mutáns, Magneto gyermekei, az Avengers talán 5. vagy 6. számában csatlakoztak a csoporthoz.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük