Marvel

Ant-Man: Michael Douglas csalódott a rendezőváltás miatt


A hétvégén jelentették be, hogy Peyton Reed rendezi az Ant-Man mozifilmet, miután viharos hirtelenséggel távozott a produkcióból Edgar Wright. A Marvel és az eredeti rendező közötti kreatív nézetkülönbség vezetett a lépéshez – és ennél többet nem valószínű, hogy a közeljövőben megtudnánk a problémákról.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Marvel stábján belül sem mindenki repes az örömtől, Joss Whedon például egy, Wright korábbi filmjeire utaló Twitter-üzenettel fejezte ki szolidaritását.

https://twitter.com/josswhedon/statuses/470141319831363584

Az eredeti Ant-Mant, Dr. Henry “Hank” Pym-et játszó Michael Douglas szintén csalódott az események alakulása miatt – ő viszont ez minden finomkodástól mentesen ki is jelentette egy interjúban.

“Nagyon csalódott voltam. Nagy rajongója vagyok a filmjeinek. Nagyon csalódást keltő helyzet ez. Együtt érzek Edgarral – nagyon régóta benne volt a projectben. De ő eléggé tehetséges ahhoz, hogy biztosak lehessünk abban, hogy még hallani fogtok róla, és biztos vagyok benne, hogy némi revansot is vesz majd” – jelentette ki a színész.

https://www.youtube.com/watch?v=dQpcJklEodQ