SF hírek

32 hozzászólás on Alapítvány mozi az Avatar technológiájával

 1. Szerintem amúgy az Alapítvány története marhára nem indokolja az Avataros technológiát – a klasszikus Star Wars forgatási trükkjei bőven elegendőek lennének egy jó filmhez.

 2. sheenard

  Mire az Alapítvány a vászonra kerül, már csak nyomokban tartalmazza Isaac Asimov történetét – hidd el, jó lesz az a 3D

 3. Norris74

  Egy ekkora lélegzetű mű amúgy is alsó hangon igényel trilógiát. Vagy ettől csak nagyobb epizódszámot, hiszen olyan összetett, bonyolult és csak igen keveset lehet úgy kihagyni belőle, hogy nem boruljon az egész sztori. Arra meg inkább nem is akarok gondolni, hogy mik lesznek azok, amit önhatalmúlag írnak bele majd. 🙁 Ha a Gyűrűk Ura trilógia lett, akkor ennek is annak kell lennie!

  A 3D talán nem kell, de a CGI biztos, pl a Trantor esetében…és ha már CGI akkor végül is ha lúd, legyen kövér és jöjjön a 3D.

 4. A legtutibb egy Encyclopedia Galactica tévésorozat lenne, amely 10 szezonban elmesélné az egész sztorit az Én, a robottól kezdve az Alapítvány és Földig. 🙂

 5. Ez kibaszottul felháborító.
  Ez az ember olvasta a könyveket?
  De még ha olvasta is, hogy a kurva életbe adhatták neki a jogokat? Az Alapítvány jogokat? Egy katasztrófa film rendezőnek? Az ALAPÍTVÁNY JOGOKAT??????!!!
  Mi a göcsörtös kurva anyjukat csinálnak ezek hollywoodban?

  Nem tudja máshogy elképzelni a filmet?? Kettő darab űrcsata van benne,bassza meg a kurva anyját!
  Az a szerencsétlen Lucas (isten nyugosztalja) 40 éve hihetőbb effektet csinált basszameg mint bármelyik csillogós CGI szar.De ez nem is lényeg baszki… a film 99%-a dialógus. Persze, biztos van olyan rendező, aki meg tudná csinálni. De nem te vagy az Ronald barátom.

  Nincsen komolyan senki abban az országban, aki azt mondja hogy NE!! NE CSINÁLJ FILMET AZ ALAPÍTVÁNYBÓL. FŐLEG TE NE. De inkább senkise. Az egy könyv. És ez jól van így.

Comments are closed.