Irodalom

A legjobb Philip K. Dick könyvet keresi az Agave


Csaknem nyolc évvel ezelőtt startolt el az Agave Kiadó, melynek első kiadványa Philip K. Dick Az ember a fellegvárban című regénye volt. Most arra kíváncsiak, hogy a magyar olvasók szerint melyik a szerző legjobb műve.

Összesen 22 Dick-kötet jelent meg az Agave gondozásában – a kiadó szavazást ír ki, hogy ezek közül melyik volt az író legjobb, legütősebb, leghatásosabb műve. Augusztus 31-ig lehet szavazni.

Nem csak ezért érdemes azonban részt venni ebben a küldetésben: kíváncsiak vagyunk arra is, hogy mit jelentenek számotokra Philip K. Dick művei, milyen hatással vannak rátok, és miért az a kedvenc kötetetek tőle, amire szavaztatok. Írjátok ezt meg a pkd@agavekonyvek.hu címre, és a legjobb írásokat közzétesszük a blogon, illetve szövegrészleteket belőlük a jövőben megjelenő Philip K. Dick-könyvekben is elhelyezünk.

Szavazni ITT lehet.


11 hozzászólás on A legjobb Philip K. Dick könyvet keresi az Agave

  1. Nincs legjobb, birtoklok párat,de nem eleget, Mindegyik különleges és egyedi, de ha választani kéne, akkor a Kamera által homályosan , Várjuk a tavalyi évet,Ember a fellegvárban, vagy Csordulj könnyem mondta a rendőr. De mind egyedi különleges, és a maga beteg módján zseniális

  2. Egyébként a drog, mint téma rendszeresen felbukkan Dick műveiben, ui. több barátja is meghalt a drog miatt. Ez teszi hitelessé a műveinek ezt az aspektusát.

  3. Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? messze a legjobb regénye! Egy-két…tucatnyi novelláját is ki lehetne emelni.

  4. adeptus

    Nekem az Álmodnak az androidok.. csalódás volt, talán nem kellett volna előtte látni a Blade Runnert 🙂 . Akkor már inkább az Ubik, esetleg a Figyel az ég. De igazából mindegyiket szeretem.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük