Star Wars

60 éves korában elhunyt Carrie Fisher


Karácsony előtt kapott szívrohamot Carrie Fisher, akit mindenki úgy ismert, mint Leia hercegnő. A színésznőt egy repülőn érte a baj, de az utasok között volt egy orvos, aki még akkor meg tudta menteni. A leszállás után kórházba szállították és úgy tűnt, túl van az életveszélyen, de sajnos az élet máshogy rendelte.

A mai nap Carrie Fisher 60 éves korában elhunyt. Star Wars rajongóként nagyon nehéz szavakat találni erre, hisz tulajdonképpen gyerekkori hőseim egyikét vesztettem most el. Bár Fisher nem lett nagy sztár, Leia hercegnőként mindnyájunk emlékében megmaradt, amit csak tovább erősít, hogy tavaly még láthattuk a Star Wars VII. részében, Az ébredő Erőben – és valószínűleg még láthatjuk majd jövőre a VIII. felvonásban, bár nem tudni, leforgatták-e vele a szükséges jeleneteket, illetve mi lesz ezután Leia sorsa. Bár mint ahogy azt láthattuk a Zsivány Egyesben, se a kor, se a halál nem akadály már a modern trükktechnológiáknak.

Akárhogy is lesz, az nem változtat semmit ezen a szomorú napon. Leia hercegnő eggyé vált az Erővel. Ég veled, emlékünkben örökké élni fogsz.


Comments are closed.