Marvel

4 Avengers: Age of Ultron kép


Kedden adott le az ABC egy háromnegyed órás Marvel-promót – a Marvel’s Assembling A Universe végigjárta a mozifilmekből, tévésorozatból és rövidfilmekből összegyúrt Cinematic Universe történetét. A Marvel moziverzum születését érdekesen mutatta be, bár sok újdonságot nem hozott, de ennek ellenére érdemes volt végignézni.

A műsor végefelé kaptunk néhány villanást a készülő Age of Ultron-ból is, meg ráadásnak egy Guardians of the Galaxyt is. Ezek mindegyike koncepciós rajz – de így is, első alkalommal nyerhettünk bepillantást a készülő filmbe. Láthatjuk, hogy nagyjából hogy fog kinézni Quicksilver és Scarlet Witch, akik a film kezdetén nem biztos, hogy nagyon pozitívan állnak hozzá az Avengers csapatához. A legnagyobb durranás azonban úgy tűnik, Hulk és Iron Man összecsapása lehet: bizony-bizony Tony Stark fejleszt egy olyan Vasember-páncélt, amit kimondottan Hulk megfékezésére tervez.

hulkbuster Quicksilver-concept-art-age-of-ultron scarlet-witch-concept-art-avengers-age-of-ultron hulk-black-widow-concept-art-avengers-age-of-ultron guardians-of-the-galaxy-concept-art

 


29 hozzászólás on 4 Avengers: Age of Ultron kép

  1. Nem úgy volt, hogy Quicksilver nem lesz benne az Avengersben? Merthogy ő most az X-Men csapatnál tolja… Hogy is van ez a dolog akkor most, kedves Marvel jogi osztály? 😛

  2. Egyáltalán nem volt arról szó, hogy Quicksilver nem lesz benne. Pontosan az a faramuci helyzet állt elő a jogok miatt, hogy úgy lehet benne, ha az Avengers AoU-ban egy szóval sem említik az X-meneket, a mutációt vagy Magnetót (és nyilván semmi mást, ami az X-menhez köthető).

Comments are closed.