Sci-Fi Filmek

2015. július 1-én érkezik a Terminator reboot


Paramount sajtóközleményben jelentette be, hogy 2015. július 1-én fogják bemutatni az új Terminator-trilógia nyitódarabját. Nem csak a 2015-ös blockbuster szezon, hanem az amerikai nézők számára oly kedves július 4-i hétvége is extra zsúfolt lesz.

Egyelőre hivatalosan ugyanezen a hétvégén debütál az Independence Day 2 is, habár nemrégiben Roland Emmerich célzott rá, hogy egy évet csúszhat az idegenek újabb inváziója. Nem lennénk meglepődve, ha ezek után tényleg inkább a csúsztatás mellett döntenének. És a Universal valamint az Illumination Entertainment részéről is érkezik ezen a hétvégén egy egyelőre meg nem nevezett film is – kemény versenyre számíthat az új Terminator.

Nem sokkal előbb pedig jön az új Avengers, a Batman vs Superman, Jurassic World, A karib tenger kalózai – kihagytunk valamit?


3 hozzászólás on 2015. július 1-én érkezik a Terminator reboot

  1. azért most már jó lenne, ha megtudnánk, hogy hogy végződik a gépek elleni felkelés, pláne, hogy mi lesz utána, és hogyan építik újjá a bolygónk városait az emberek a gépek elleni háború után, meg mi lesz az új társadalmi rend, stb..

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük