TV

2013. őszi sci-fi sorozatok – Almost Human [Fox]


Idén talán egy picivel több sci-fi jellegű sorozat indul útjára, mint az elmúlt években – hogy aztán ebből mennyien élik túl az első évadot, azt majd meglátjuk. Az Őszi sci-fi sorozatokban ezeket mutatjuk be.

Almost Human

Őszi televíziós szezon egész egyszerűen nem indulhat egy J.J. Abrams nevével fémjelzett sorozat nélkül. Ezek közül volt, ami bebukott – így az Alcatraz -, van, ami kapott második évados berendelést, de minek – ilyen a Revolution –, úgyhogy meglátjuk, mi lesz ebből. Ami biztató, az az, hogy az elmúlt évek felhozatalához képest a legscifisebb Abrams-darab lehet az Almost Human.Blastr úgy hivatkozik rá, mint a Blade Runner találkozására a Robocop-pal, ami nem lenne egy rossz opció. A főszereplő ráadásul Karl Urban, aki többek közt remek McCoy dokivá avanzsált a Star Trek-ben.

A főhős John Kennex, egy rendőr nagyjából 35 évre a jövőben – amikor a zsaruk magasan fejlett android társak segítségével üldözik a bűnt. Kennex 17 hónapot töltött kómában, miután egy támadás során leamortizálódott a rendőrörs, ahol dolgozott – a lábát is elveszítette, meg korábbi – emberi – partnerét is.

Szenvedélyesen utálja az androidokat, de kénytelen együtt dolgozni egy kissé idejétmúlt modellel, Doriannal – aki egyébként képes érezni, nem úgy, mint a frissebb androidok.

http://www.youtube.com/watch?v=ykwxg534yAw


2 hozzászólás on 2013. őszi sci-fi sorozatok – Almost Human [Fox]

Comments are closed.