Mozi - TV

6 hozzászólás on 1. A Battlestar Galactica jövője a negyedik szezon után

 1. nocadlee

  A cikk jó, ámbár kicsit felületes. 🙂

  “… a 2003-as BSG Miniseries forgatókönyvét is Ronald D. Moore az ? [Glen A. Larson] korai írásait felhasználva írta meg.”
  Hát, mivel a Mini az eredeti sorozat pilotját modernizálja, ez nem volt nehéz. 🙂

  “[Richard Hatch] ugyan összehozott egy filmet Battlestar Galactica: The Second Coming címmel, de ennek a próbálkozásnak akkor még nem lett se komolyabb sikere, se folytatása, és Glen A. Larson sem vett részt benne.”
  R.H. csak egy trailert hozott össze, rajongók segítségével, semmi többet, amit ráadásul csak conventionökön mutogathatott, hiszen a stúdió kezében voltak a jogok…

  Glen A. Larson nem vesz részt a mostani BSG készítésében, max. a pénzt számolja, amit utalnak neki az alapötletért. ? egy filmet akart volna 1999-ben készíteni.

  De a lényeg: ha egy ilyen cikket írsz, legalább a Wikipediáig juss el… 😉

 2. Piton17

  Nos, mikor átadtam Junnak a kész cikket, pár percre rá már szóltam is neki, hogy maradt benne 1-2 hiba, lásd Second coming, amit említettetek is. Nem lett kijavítva, de azt gondolom, hogy ez olyan apróság, amely amúgy sem a Capricával kapcsolatos annyira, ráadásul akit annyira érdekel a BSG, hogy végig bír egyhuzamban olvasni egy ilyen terjedelmes szöveget a témával kapcsolatban, azok amúgyis ismerik ezeket a kis apróságokat is. 🙂 Nem igaz, NocadLee? :))) Nah, szóval semmi gond, köszi az észrevételeket, de újat végülis már nem mondtatok vele nekem, habár azt én is sajnálom, hogy a cikkben már nem lettek ezek átjavítva. Pedig gondolkodtam egy javított verzión, aztán letettem róla mégis. Ja és a wikipedia se éppen a legmegbízhatóbb hírforrás, én már csak tudom. 😉

 3. nocadlee

  Hát akkor ne küldd el a cikket, ha még nem vagy kész vele.
  Ne maradjanak benne ténybeli tévedések, bármilyen kicsik is azok. Kellemetlen, amikor jönnek a kotnyelesked? olvasók, és kötözködnek. 8)
  A wikipedia valóban nem a legmegbízhatóbb hírforrás, de jelen esetben a helyes infókat tartalmazza. Persze nyilván nemcsak ott néztél utána a témának, nem igaz?

 4. Piton17

  Freevo blogja volt a f? forrásom. Nem a kotnyelesked? olvasókkal van gond, hanem azokkal, akik nem bírják abbahagyni. 😉

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük